silkat

Bulboton 
Behandeling haaruitvalpreventie

Ernstige problemen voor veel mannen en vrouwen. Elk haar groeit, veroudert en sterft en wordt na een tijd opnieuw geboren.

Elke dag verlies je fysiologisch 30 tot 100 haren. De term "disfunctie" is wanneer het aantal verloren haren hoger is dan normaal, in gevallen waar veranderingen optreden in de drie levensstadia van het haar (ontwikkeling, arrestatie en val). Het haarleven is verdeeld in drie stadia genaamd Anagen, Catagen en Telogen. In de Anagen-fase zitten bolcellen in het midden van hun activiteiten, waardoor het haar groeit en bloeit. Deze fase duurt drie tot vijf jaar en vormt meer dan 80% van het haar. In de Catagen-fase stopt de bol vanwege speciale chemische berichten en hormonale activiteit en start hij opnieuw op na een rustfase die ongeveer drie weken duurt. Het haar valt niet, maar blijft gehecht aan de hoofdhuid met zijn lamp intact, in rust. De Telogen-fase, haaruitval, duurt ongeveer drie maanden. Als er na deze periode geen abnormaliteiten of ziektes optreden, wordt de cyclus weer hervat in de Anagen-fase.

Waarom haaruitval?

Tijdelijk haarverlies, dat optreedt bij zowel mannen als vrouwen, maar meer wijdverspreid is voor vrouwen, dat niet is gekoppeld aan erfelijke en hormonale factoren, kan te wijten zijn aan verschillende oorzaken: depressie, stress, milieuaanvallen, seizoensverandering en agressieve chemische behandelingen. De hoofdhuid is anders dan de rest vanwege de overvloed aan grote follikels die haarvaten produceren. Netwerken van zenuwvezels en bloedvaten nauw verwant aan de follikel zijn zeer complex. Dit apparaat bestaat uit haarzakjes, papillen, bollen, haarschachten en schede. Het zichtbare gedeelte wordt de haarschacht genoemd. Onder de opperhuid bevindt zich de wortel, die zich in een gebied bevindt waar het haar groeit en voeding trekt om te groeien. De wortelstructuur of een deel van de haarfollikel huidpapil, de bol, de beschermende omhulling. 


De oplossing om haarverlies te voorkomen

Haaruitval niet gerelateerd aan hormonale onbalans of erfelijke factoren kan worden voorkomen door de behandeling met SILKAT Bulboton anti-haaruitval. Bulboton stimuleert de microcirculatie, onderhoudt een goede hygiëne van de hoofdhuid en respecteert de fysiologische balans. Dit stimuleert de levenscyclus van het haar en normaliseert het celmetabolisme.

Bulboton haaruitvalpreventie behandeling

Het is een specifieke actieve lijn met actieve principes die gericht zijn op het bevorderen van nieuwe haargroei en de duur ervan verlengen. De actieve ingrediënten zijn een mix van vitaminen (A, B1, B5, B7, E, F, H), het capillaire complex (aminozuren: methionine, cysteïne), het actieve complex en plantenextracten (mirte, menthol en paardenkastanje).De behandeling bestaat uit een actieve shampoo beschikbaar in een fles van 300 ml (wederverkoop gebruik) en 1000 ml (professioneel gebruik) een actieve lotion van 10 ml in verpakkingen van 12 flesjes. Bulboton actieve shampoo is geformuleerd met een gebalanceerde reinigingsbasis waarmee u het haar voorzichtig kunt reinigen zonder de hydrolipidebalans te veranderen. Zowel de shampoo als de actieve Bulboton-actieve lotion bevatten een complexe multivitamine en essentiële kruiden die een substantieel voedingspakket vormen voor het bulb-capillair. Bovendien bevorderen de aminozuren die in de formulering aanwezig zijn keratinisatie, basisfunctie om sterkte en kracht in het haar te herstellen. Om de gunstige werking van vitaminemixen te verbeteren en te behouden, is kruiden en essentiële aminozuren een synergie van shampoo en lotion. Er moet veel belang aan worden gehecht dat de massage op een specifieke manier wordt uitgevoerd: stap voor stap met behulp van een aanbevolen techniek.

Impactfase: 2 of 3 flesjes per week - Onderhoudsfase: 1 flesje per week
 

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.