Chainplex

Chainplex is de nieuwe BES behandeling die de haarvezel beschermt en reconstrueert. Het is bedoeld voor mensen die gezond haar met een natuurlijke en lichte blik willen hebben, zonder af te zien van de schoonheid van hun kleuren en vorm van het haar. De passie en de ervaring van het BES onderzoek lab, geleid door innovatie, heeft een nieuwe geavanceerde technologie gemaakt die gebruik maakt van enkele eenvoudigste elementen van de natuur om de hele haarvezel te regenereren.

BES Chainplex logo

Starter kit 100 ml

1 pc. 1 Chain rebuilder
2 pcs. 2 Chain stabilizer

Bekijken

Hair Salon Kit 500 ml

1 pc. 1 Chain rebuilder
2 pcs. 2 Chain stabilizer

Bekijken

Hair Salon Use 1000 ml

1 Chain rebuilder
2 Chain stabilizer

Bekijken

Home Use 100 ml

3 Hair Improver

Bekijken

De kracht van Chainplex

Het succes en de kracht van Chainplex komt uit de daarin opgenomen aminozuurcomponenten. Goed gekozen en geselecteerd, vertegenwoordigen ze de eenvoudigste elementen van keratine, het belangrijkste bestanddeel van het haar. Dankzij hun lage molecuulgewicht, hun kleine sterische maten en dankzij de quaternaire verbinding die hen co├Ârdineert, kunnen deze specifieke aminozuren binnendringen in de haarvezel en passen met succes in de keratineketen. Ze vervangen de beschadigde aminozuren of degenen die zijn verloren na de verscheidene chemische of mechanische stress die het haar voortdurend onderworpen wordt. De keratinestructuur van het haar is dus NATUURLIJK gereconstrueerd.

Resultaten

Voor de behandeling

Na de behandeling

Wat Chainplex niet bevat

Bevat geen: Sulfaten, dierlijke bestandsdelen, kunstmatige middelen

Natural technology

Tijdens de reguliere haarbehandelingen, zoals oxidatieve kleur-, bleek-, perms- en rechte behandelingen, wordt het haar onderworpen aan een fysieke transformatie die het haar beinvloed. Tijdens kleuring laat dit fenomeen bijvoorbeeld de pigmenten doordringen in het haar. Chainplex maakt gebruik van deze situatie om in het haar te gaan en het te herbouwen.

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.