HIFI - De kracht van kleur

De Hi-Fi zijn permanente kleuringen, die bestaan uit 147 kleuren, met een laag ammoniagehalte, Alle kleuringen zijn 100% grijsdekkend, De Hi-Fi kleuringen bevatten bijenwas wat zorgt voor een mooie glans. De mengverhouding is 1:1 en een posetijd van 35 min. Op 28-11-2022 zijn er 29 nieuwe kleuren toegevoegd. U kunt deze herkennen aan de nieuwe verpakking.

Kleur

Een doorlopende boodschap van Glamour Colour, wat haarmode betreft, heeft een doorslaggevende rol. Het kan worden beschouwd als een boodschap van glamour gebaseerd op communicatie, harmonie, verleiding met andere aspecten zoals karakter en mode.

 • Communicatie

  omdat haarkleur geluk, zoetheid, stijl, zelfverzekerdheid, klasse voor elke vrouw verhoogt.

 • Harmonie

  omdat de haarkleur kan worden afgestemd op de schaduw van uw huid, ogen, kleding en sieraden.

 • Verleiding

  omdat haarkleur de mysterieuze sensualiteit van de moderne vrouw kan onthullen.

 • Karakter

  omdat haarkleur een manier van zijn uitdrukt. Mode: omdat haarkleur trendy en glamour is.

De kracht van de merknaam "BES"

"B" dat totale schoonheid aangeeft, maar vooral mooi haar. Schoonheid in harmonie met Goed zijn om een ontwikkelde capillaire schoonheidsbehandeling te laten ontstaan. "E" is voor een volledig bewuste Ervaring van het actief betrekken van alle menselijke, bedrijfs- en haardresseringsmiddelen om waarden en doelen te delen. E is ook voor een exclusieve lijn haarcosmetica voor professionele kappers. "S" is de wetenschap die wordt toegepast op trichologie, een unie van competentie en technologie. S is ook de service die BES biedt, en richt de aandacht op de kwaliteit van relaties.

BES, een jong, dynamisch, flexibel en betrouwbaar bedrijf, is een voorbeeld van hoe een bedrijf kan groeien dankzij zijn enthousiasme, professionaliteit en het praktische gevoel van degenen die het leiden, van degenen die er werken en van degenen die samenwerken.

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.