Bes Haircare Nederland is distributeur voor BES BEAUTY & SCIENCE in Nederland

Bes Haircare Nederland is distributeur voor BES BEAUTY&SCIENCE in Nederland. Exclusiviteit en service is waar wij als kappersgroothandel voor staan. Zo willen wij graag uw samenwerkingspartner op gebied van kappersbenodigdheden zijn. Ons assortiment is breed, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt hierbij denken aan kappersscharen en andere nevenproducten.
Service is een zeer belangrijk aspect binnen onze organisatie. Om het beste uit onze haarkleuringen en professionele kappersproducten te halen organiseren wij gratis demo's voor onze klanten. Wij leveren enkel aan de professionele kapper, zodat wij onze klanten onderscheiding kunnen bieden. Hoge kwaliteit kappersproducten tegen een
betaalbare prijs is waar wij naar streven.

Over Bes Beauty & Science; het Italiaanse kappersmerk

BES BEAUTY&SCIENCE is een professioneel Italiaans kappersmerk gekenmerkt door een serie specifieke producten die ieder inspelen op de behoefte van de haarspecialist en hun klant. De kappersproducten zijn ontwikkeld door het gebruik van de meest vooruitstrevende technologieën en zeer strenge selectie van ingrediënten.
B – Beauty
Bijzonder mooi in overeenstemming met een goed gevoel.
E – Exclusive
Een ervaring waar uw klant heerlijk van genieten kan. Exclusive staat ook voor exclusiviteit, omdat u er op kunt vertrouwen dat het product enkel bij de professionele kapper en groothandel verkrijgbaar is. Dit biedt u onderscheiding ten opzichte van uw concullega.
S – Science
Vakbekwaamheid en wetenschap komen samen om het beste product voor u klaar te creeëren. Zo biedt Bes Haircare u al jaren lang 100% grijsdekking met een laag ammoniak gehalte, waardoor de kans op allergische reacties minimaal is.

Helpdesk

Loopt u tegen een probleem aan, of heeft u direct technisch advies nodig? U kunt van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00-18:00 onze helpdesk bereiken op 0316-294065. Een team van technisch adviseuses staat voor u klaar om u te voorzien van vaktechnisch advies.

BES hi-fi

Bestellingen plaatsen bij BES Haircare Nederland

Wij werken met een webshop, hier kunt u eenvoudig een inlogaccount maken en bestellingen plaatsen. Dit heeft als groot voordeel  voor u dat u ten alletijden uw bestelling kunt plaatsen, inzicht heeft in uw facturen en altijd uw bestelde producten terug kunt vinden.
Wanneer u zich registreerd op onze website zullen wij contact met u opnemen, en u actief maken in onze webshop. Dit heeft alles met het stukje exclusiviteit te maken en met het feit dat wij u zo goed mogelijk willen bedienen.
Bestellingen die voor 15:00 uur gedaan zijn, gaan diezelfde dag nog weg! Wij hebben ook de mogelijkheid om uw pakket af te halen bij ons depot in Didam.
Wilt u liever telefonisch bestellen? Natuurlijk mag dat ook!

BES brochure

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.