Prijzen zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde klanten, waarvan wij de registratie gecontroleerd en bevestigd hebben. Als u ook klant wilt worden van BES Haircare Nederland, dan kunt u zich registreren via het registratieformulier. Wij nemen uw aanvraag dan zo snel mogelijk in behandeling. Na activatie, kunt u prijzen, extra informatie, accountgegevens en in het algemeen gebruik maken van de bestelfunctionaliteiten.
U kunt betalen door een bankoverboeking te doen of direct via uw eigen bank met iDeal. In beide gevallen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. De wijze van betalen brengt in geen geval extra kosten met zich mee.
BES Haircare Nederland richt zich op de professionele kapper die alleen de beste producten wilt, tegen een scherpe prijs, voor al haar klanten.
BES Haircare Nederland biedt een specifiek assortiment van kwaliteit producten. Mocht u niet uw product kunnen vinden, neem dan contact op met onze klantenservice en wij gaan kijken of wij dit voor u kunnen regelen.
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst bij BES Haircare Nederland, kunt u via uw account altijd de status van uw bestelling volgen. Van de belangrijkste gebeurtenissen krijgt u ook een e-mailnotificatie. U kunt deze notificaties ook via uw account uitschakelen.
U kunt de foutmelding melden bij onze klantenservice. Zij zullen dan zorgen dat onze technische mensen op de hoogte worden gebracht van het probleem. Het liefst ontvangen wij hierbij een screenshot en instructie hoe wij het kunnen nabootsen. Dit geeft ons alle informatie die we nodig hebben om u verder te helpen. Wij stellen het altijd op prijs als u dit meldt.

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.