Decobes

Decobes Dust free (450gr)

Een stuifvrije blondeerpoeder lichtgroen van kleur en een geur van appel. Mengverhouding 1:2 en licht tot 5-6 tinten op.

Decobes Compact (450gr)

Een stuifvrije blondeerpoeder blauw van kleur en een geur van dennen. Mengverhouding 1:2 en licht 6-7 tinten op.

Decobes Blueberry (500gr)

Een stuifvrije blondeerpoeder paars van kleur en een geur van bosbessen. Mengverhouding 1:2 en licht 7-8 tinten op.

Decobes Cream (220gr)

Ontkleurende crème. De aanwezigheid van jojo-olie werkt als een conditioner en helpt om het hydrolipide niveau stabiel te houden, zodat mogelijke schade aan het haar en hoofdhuid kan worden vermeden. Mengverhouding 1:1 en licht 6-7 tinten op.

Decobes Olie (1000ml)

Ontkleurende olie met een autocontrol systeem. Het auto blokkerende systeem garandeert een extreme veilige werking. Decobes olie werkt in drie belangrijke fases: bleekt, voedt en blokkeert de ontkleurende werking. Mengverhouding 1:1 en licht 3-4 tinten op.

Decobes Remover

Hernieuwt de kleurpigmenten. Decobes haalt kunstmatige kleurpigmenten uit het haar. Werkt niet door een oxiderende werking zoals het gebeurt bij een ontkleuring, maar laat de natuurlijke melanine onveranderd. De ontkleuring is beperkt en bepalend. (de gewenste kleur wordt 2 tinten lichter opgebracht omdat deze donkerder uitvalt na de behandeling.) Mengverhouding de flacon 1 en 2 gelijkmatig mengen en op het haar aanbrengen.

Decobes

Het mechanisme

De ontkleuring is de meest effectieve manier om natuurlijk haar of gekleurd haar te bleken. De functie van ontkleurende producten De functie van bleekproducten is om de natuurlijke kleur van het haar "lichter te maken" door de depolymerisatie van de melanine (het eiwit dat de kleur van het haar bepaalt) dat is opgenomen in de eiwitketens die zijn gedispergeerd in capillaire schors. Natuurlijke pigmenten die de melanine bepalen zijn (rood, blauw, geel).

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.