Color lock

Colour lock

Color lock - colouration

De haarschacht zoals deze direct na kleuring lijkt. De haarschacht na het aanbrengen van het Color Lock-behandelingssysteem.

Color lock - colouration De lagen van het haar:

1.Melanine

2.Vezellaag

3.Merg

4.Celkern

5.Micro en macrovezels

6.Schubbenlaag

Color lock - colouration Het kleurproces:
  • Het vrijkomen van de alkaline opent de opperhuid en dringt de schubbenlaag binnen. 
  • Het kleurpigment dringt door in de haarstructuur tot de haarschors en integreert de melanine om een kleuring te krijgen.
    • A) Semi-permanente kleuring
    • B) permanente kleuring 
Color lock - colouration

De purifying is een diepreinigende shampoo. Tevens haalt deze shampoo ook chloor en metaalresten uit het haar. Deze shampoo is ook uitstekend geschikt als voorbereiding van een permanent of een haarkleuring.

Color lock - colouration

De amphoten is een PH neutrale shampoo die gebruik dient te worden na een kleuring om de haarschubben gedeeltelijk te sluiten.

Color lock - colouration

De emulsion D is een zure conditioner, met een ph-waarde van 2.5, deze dient gebruikt te worden na de amphoten shampoo en zorgt ervoor dat de haarschubben volledig sluiten voor langer kleurbehoud.


Color lock - colouration

De maximum conditioner dient gebruikt te worden na de purifying shampoo of als conditioner, de peppermunt zorgt voor een verfrissende werking en voor glans op het haar.

Color lock - colouration

Een diep herstellend behandelingsmasker dat helpt het leven en de kracht van het haar te herstellen, voegt glanselasticiteit en beheersbaarheid toe.

Color lock - colouration

De proteine fix zorgt voor directe verzorging na een kleurbehandeling, hersteld het haar en geeft het glans en makkelijker doorkambaarheid.

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.