regal zero

Het is een multifunctionele kleur die totaal perfecte kleurresultaten binnen de salons mogelijk maakt. Het is een permanente kleur: het betekent dat de natuurlijke kleur van het haar definitief verandert. Oxidatieve permanente kleuren hebben een basis van verschillende gekleurde pigmenten, gekozen op basis van de gewenste nuances.

Geen PPD

Regal Zero-formule bevat geen PPD (Paraphenylendiamine) maar innovatieve gekleurde pigmenten die, op de juiste manier samengevoegd, PPD vervangen door het vermijden van allergieƫn.

Geen ammoniak

Het oxidatieve proces dat gekleurde pigmenten ondergaan, verandert ze in complexere gekleurde moleculen. Deze variabele oxidatieve reactie hangt af van verschillende factoren, in het bijzonder van de alkaliteit van de base. REGAL ZERO is niet alkalisch gemaakt met AMMONIA. Dit produceert een geparfumeerde cosmetische kleur, die in staat is om een gebalanceerde verzadiging en oxidatie van kleurpigmenten in het haar te spelen. Deze pigmenten bevinden zich in een basisdrager. Wanneer verdund met de exacte hoeveelheid ontwikkelaar, verkrijgt het een emulsie die gemakkelijk kan worden aangebracht en verspreid op het haar: belangrijke bewerking voor een perfect eindresultaat.

5x rood fruit

Aardbei / raspberry / granaatappel / kers / cranberry

Voor de behandeling van het haar en voor REGAL ZERO FORMULA zijn goed geselecteerde vijf rode vruchten extracten AARDBEI, FRAMBOOS, GRANAATAPPEL, KERS, BLUEBERRY. Plantaardige extracten zijn natuurlijke bronnen van gezondheid, welzijn en schoonheid.

 • Strawberry

  is een natuurlijke antioxidant die in staat is om vrije radicalen te neutraliseren. Op basis van 90% water bevat het specifieke enzymen die het metabolisme van vetten kunnen activeren en de cellulaire uitwisseling bevorderen.

 • Raspberry

  is een goede bron van minerale zouten zoals kalium, fosfor, ijzer, magnesium, natrium, zink, mangaan, koper en calcium en vitaminen zoals A, B1, B2, B3, B5, C, E, K en J. Uitstekend tonica en natuurlijke versterkers.

 • Granaatappel

  omdat de aardbei een grote antioxiderende werking heeft evenals een antibacteriƫle werking

 • Kers

  is rijk aan eiwitten en suikers en bevat een groot aantal organische zuren die belangrijk zijn voor de zuur-base balans van het lichaam. Daarom speelt een revitaliserende actie.

 • Blueberry

  is rijk aan anthocyanines en polyfenolen, die een gevoelige en verzachtende werking op de huid die rood is, zal spelen.

regal zero

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.