BLUE line

BLUE line

Energieke, versterkende behandeling

De blauwe lijn is speciaal ontwikkeld om de conditie van droog en beschadigd haar te herstellen. De conditie van het haar kan verslechtert zijn door onder andere: veel warmte behandelingen ( stijltang, föhns etc.), chemische behandelingen (kleuren, permanenten). Het doel is om het haar volume, elasticiteit en glans terug te geven. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke proteïnen. Hydrolizate is het hoofdingrediënt, verkregen uit de vrucht van de Johannesbroodboom, deze is rijk aan: Arginine, Asparaginezuur en Glutaminezuur. Al deze aminozuren zijn essentiële proteïnen om de conditie van het haar aanzienlijk te verbeteren en de structuur van de haarvezel van binnenuit te repareren. De combinatie van deze aminozuren zijn toegevoegd aan de producten omdat zij ervoor zorgen dat er een beschermende laag om de haren wordt gevormd.  Hierdoor krijgt het haar body en breekt het minder snel af. De Alpha Hydroxyzuren verkregen uit fruit geven een heerlijke geur af, voeden het haar en zorgen voor het krijgen van gezonder en sterker haar.

\

SILVER line

SILVER line

Schilfer behandeling

De producten van de zilveren lijn zijn door wetenschappers ontwikkeld voor het bestrijden van: roos, schilferen van de hoofdhuid en de daarbij veel voorkomende irritaties. De toegevoegde Tea Treeolie is het belangrijkste hoofdingrediënt uit deze lijn en is specifiek gekozen vanwege: de antibacteriële werking, de versterkende werking van hoofdhuid en haar, de ontsmettende werking. Andere ingrediënten zoals wilgolie en kaneel verminderen irritaties en helpen schilferen en jeuk voorkomen. De kracht van de zilveren lijn zit hem in het aanpakken van roos, daar waar het ontstaat en het verminderen van irritaties die mensen met roos ervaren.

VIOLET line

Haaruitval behandeling

De actieve treatment is gemaakt voor het aansterken van verzwakt haar, stimuleert de haargroei en gaat vroegtijdig loskomen van het haar tegen. De substanties in de violet lijn garanderen dat de groeifase langer duurt terwijl ze de rustfase vertragen. Ze stimuleren de groeifase. Whey eiwitproteïnen en soya eiwitten stimuleren de metabolische activiteiten van de dermal papilla cellen en garandeert de stimulatie van de haargroei. Menthol heeft een verfrissende werking, stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en biedt een betere zuurstofvoorziening aan de folliculaire cellen. De violet lijn staat voor: voeding van de haren, stimulatie van de groei, het versterken van het haar en het gaat haaruitval tegen.

PINK line

PINK line

Talg normaliserende behandeling

Bij overtollig talgproductie biedt de roze lijn een prachtige oplossing. Alle producten van de roze lijn bevatten zink zouten en Moerasspirea (een plant uit de rozenfamilie). De samenwerking van deze twee extracten, kunnen de enzymen die actief en verantwoordelijk zijn voor een overtollig talgproductie reduceren. De looizuurextracten die uit de Moerasspirea gehaald worden, zorgen dat de poriën van de hoofdhuid vernauwen. Door deze vernauwing voorkomt men dat de bacteriën toegang hebben tot de cel klieren.

GOLD line

GOLD line

Voedende en herstellende behandeling

De gezonde conditie van het haar, glans en body is afhankelijk van de structuur en voeding. De gouden lijn in geïntroduceerd om de intense hydratatie en voeding vanuit de haarkern te garanderen. Farmaceutische wetenschappers hebben deze lijn ontwikkeld om de correcte hydratatie vast te kunnen houden in de haarkern. Het hoofdingrediënt is zoete amandel, heeft een dubbele werking en zorgt voor: heropbouw van beschadigde haarcellen, futloos en dof haar laten opleven, hydrateren van de hoofdhuid waardoor alle essentiële voedingsstoffen beter opgenomen worden. Hazelnootolie en Aloë Vera neutraliseren stoffen die veroudering van het haar in de lengten tegengaat. Zo wordt glans en levendigheid behouden. Groene thee en soja proteïne geven het haar nog meer voeding zodat het optimaal gevoed wordt. Nadat er gebruik is gemaakt van de gouden lijn , wordt het haar beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en pluizigheid.

RED line

RED line

Actieve behandeling

De échte innovatie van de Hergen lijn. Dankzij deze startup treatment is het mogelijk om de intensiteit van de andere producten aan te vullen. Deze complete lijn voorziet iedere specifieke behoefte. De rode lijn herontdekt alle oude schoonheidsrituelen. Het product laat de eeuwen oude tradities en natuurlijke ingrediënten in hun waarde. De rode lijn bestaat uit de volgende natuurlijke bestandsdelen: zaden, rots, boomschors, fruit, bloemen en bladeren. Deze ingrediënten gemixt tot een cosmetische formule, is zelfs geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid. De geur van de producten wakkeren de 5 zintuigen aan en bieden: rust, kalmering en een aangenaam gevoel van welzijn. U geeft deze treatment als eerste voorbereidende behandeling in uw salon zodat de voedingsstoffen uit alle andere producten, die u mee kunt verkopen, extra goed opgenomen worden. Na de behandeling bekijkt u met een microcamera de hoofdhuid nog eens goed. U kunt precies zien welke aanvullende treatment u kunt adviseren.

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.